...

Lejo Copy

Falas mjet online për të kopjuar tekstin nga kufizuar Website

Lejo të kopjuar tekstin nga kufizuar WebsiteInput URL e faqen e internetit dhe të paraqesë për të hequr kufizimi kopje


paraqesShumë uebfaqe vënë pengesa në frontin e përdoruesve për të parandaluar aftësinë e tyre për të kopjuar përmbajtjen e këtyre vendeve, të cilat janë perceptuar nga shumë përdorues si një mënyrë shqetësuese të parandaluar ata nga kopjimi ndonjë fjalë nga faqja, por konsideron webmasters si për të mbrojtur pozitat e tyre kopje dhe ri-vendosur përsëri. Duke ditur se ajo është duke u përpjekur të ri-publikojnë përmbajtje nuk do të duhet të përdorin procesin manual e kopjeve, por varet nga software ju jeni kopjimit procesin automatikisht. Përdorues natyral i cili ka nevojë vetëm për procesin e kopjimit për shkëmbimin e njohurive dhe nuk mund të mbajë ndonjë kopje të përmbajtjes. Ajo është me anë kjo faqe ju mund të ri-hapur ndonjë web faqe dhe ju kopjoni përmbajtjen e cila, unë shpresoj, por ai duke përdorur këtë faqe akteve të ri-të publikojë përmbajtjen.

Keyword

kopjoni dhe ngjisni në faqet Web të mbrojtura, Copy nga e djathta Kliko Websites me Aftësi të Kufizuar, si të kopjoni tekst dhe imazhe nga një faqe web, zgjidhni dhe të kopjoni tekstin nga website kufizuar, Si për të anashkalojë kufizim kopje-paste një faqe interneti, nuk mund të kopjoni faqen tekst